Planned litter 2019/2020

Dutch Champion Cara Concita Glock Pack 
HD A
ED 0
DM N/N
Dwarf N/N

X

Arn Arianson Glock Pack
HD B
ED 0
DM N/N
Dwarf N/N

Cara Concita is de clown van de familie, ontzettend lief, luistert goed maar vind van alles uit, springt midden in de vijver, of staat zomaar bovenop de tafel. En kijkt dan alsof ze zeggen wil.. kijk eens wat ik kan! Ze is ontzettend goed te trainen en een prima hond voor de gehoorzaamheid/agility of speurwerk.

Haar moeder Galathilion foresta incantata is Italiaans kampioen en is getraind voor pakwerk, een ontzettend lieve rustige teef die we ook al een paar keer hebben ontmoet.

Haar vader is de meervoudig wereld kampioen Ezra lupi si Nasce, afgelopen jaar in Amsterdam ontmoet en een hele vrolijke lieve hond. 

Arn Arianson is een vrolijke lieve reu met volgens zowel de eigenaar als fokker een hond met altijd een lach op zijn gezicht. Al diverse shows gelopen met uitmuntende resultaten.

Arn Arianson zijn moeder Fleur du Mal Uzi Srdcerváč  is een teef uit zeer mooie bloed lijnen. Ze is getraind voor het pak werk en heeft IPO V en IPO 1, we hebben haar ontmoet afgelopen zomer en ook Uzi is een hele rustige, sociale en blije hond. Onderstaand een filmpje van Uzi en haar IPO

https://youtu.be/D5nECOB8T1I

Arn Arianson zijn vader Glock Pack Arian is voor ons een reu die zo dicht bij perfectie staat! We volgen hem al jaren en zouden hem graag als dekreu willen gebruiken, echter is hij helaas niet meer inzetbaar. Hij heeft diverse training gedaan in Agility en pakwerk (CALL). Onderstaand een filmpje waarin hij bijna aan het einde aan de beurt is. 

https://youtu.be/jyNlhuFGDB0


Uit dit nest verwachten wij puppy’s met een goed karakter, lang op de benen en typisch ranke Karpatenwolf achtige uiterlijk.

Kortom puppy’s uit kampioenslijnen, zowel op show als werk gebied. 

Arn Arianson Glock Pack 

Cara Concita Glock Pack