.

Tsjechoslowaaksewolfhonden met stamboom


Wij fokken enkel Tsjechoslowaaksewolfhonden  uit de beste (vaak Poolse of Italiaanse) bloedlijnen.

Met als motto "fokken is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Puppies uit de beste bewezen bloedlijnen. 

Er worden enkel Tsjechoslowaaksewolfhonden  ingezet voor de fokkerij die gecontroleerd zijn op HD/ED, DM/Dwerggroei en binnenkort ook S.A.S. ( hart afwijking) en MDR1

Onze teven worden ook uitgebracht op shows waarin ze beoordeeld worden of hun exterieur voldoende is, en zijn al diverse keren thuis gekomen met diverse prijzen en kampioenschappen. 

Er wordt enkel gefokt voor liefhebbers van het ras, die zich er van bewust zijn wat een Tsjechoslowaaksewolfhond inhoud.veel tijd en energie in de hond kunnen en willen steken. En niet de hele dagen van huis zijn. 


 Wanneer een dekreu ver weg zit en wij denken dat hij het beste zou kunnen vererven in combinatie met onze teef dan is het voor ons geen bezwaar om lange afstanden te rijden voor een dekking. 

Ook hebben wij zelf onze teven uit Italië en polen gehaald, omdat wij graag dat type wolfhond willen fokken, waar gezondheid en karakter bij ons voor op gaat! 


Om bij ons in aanmerking te komen voor een pup vragen we jullie bij ons langs te komen, om zo tijdens een wandeling een indruk te krijgen van ons, onze honden en alle vragen te kunnen stellen. Wij krijgen zo ook een indruk van de mensen, of ze geschikt zijn voor het ras en wat hun ideeën zijn met de hond.

Bij wederzijds goed gevoel is het mogelijk om op onze wachtlijst geplaatst te worden. Er word dan een aanbetaling gevraagd van €500 wat word vastgesteld in een contract.

De totale prijs van een pup is €1650. Mocht de pup naar het buitenland gaan is de prijs €1800, dit heeft te maken met de benodigde extra entingen en langere verblijfsduur bij de fokker gezien de regelgeving voor het exporteren naar het buitenland

Mocht u meer info willen, of een afspraak willen maken, neemt u dan gerust contact met ons op!